Boerenomelet met schildpad

Ingrediënten (voor 1 persoon)

3 eieren
1 eetlepel kokosvet
2 eetlepels soja melk
1 plakje 30+ kaas
1 kleine rode ui
25gram gele courgette
25gram groene courgette
50gram cherry tomaatjes
50gram sperziebonen uit blik
1 kleine schildpad
Bieslook
Peper
Zout

Voedingswaarde

404 Kcal
10gram koolhydraten
27gram eiwitten
28gram vetten
3,7gram vezels

Bereidingswijze

  1. Breek de eieren in een kom, voeg de soja melk toe en klop tot een mengsel
  2. Laat het kokosvet smelten in de pan, snijd de ui en voeg deze toe in de pan
  3. Voeg na het fruiten van de ui het eimengsel toe
  4. Bak de omelet op laag vuur met deksel op de pan in ongeveer 10 minuten gaar
  5. Voeg tijdens het bakken de kaas toe aan het eimengsel
  6. Gril tijdens het bakken garen van het eimengsel de groenten of wok kort in een wokpan met een eetlepeltje kokosvet
  7. Voeg de groenten bij de omelet en serveer op een mooi bord.
  8. En vergeet niet de schildpad toe te voegen voor de stevige bite