Boodschappenlijst

125 gram garnalen voor man en 100 gram voor vrouw
75 gram noodles voor man en 50 gram voor een vrouw
25 gram taugé
25 gram wortel
25 gram paprika
25 gram chinese kool
25 gram komkommer
10 gram bosui
1/4 rode ui
1/4 rode peper
Koriander
Limoen
Chili kruiden
Paprikapoeder
Opmerking: of gebruik voorgesneden groenten

Thaise gaji namul dressing

Teentje knoflook
Koriander
1 theelepeltje sojasaus
1 theelepeltje vissaus
1 theelepeltje sesamolie
Sesamzaad
1/4 rode peper
Bosui

Bereidingswijze

1.Kook de noodles volgens de instructie op de verpakking en spoel na het koken onder koud water af
2.Kruid de garnalen met chili, snufje zout en paprikapoeder
3.Bak ze vervolgens 2 á 4 minuten op middelhoog vuur in een scheutje zonnebloemolie
4.Snijd ondertussen de rauwe groenten of gebruik voorgesneden groenten (mag best)
5.Doe de groenten (behalve de komkommer) in de pan en roerbak dit
6.Maak de dressing door alles door elkaar te mengen in een kommetje
7.Voeg de noodles nog even bij de garnalen en de groenten, warm dit op en voeg de dressing toe
8.Serveer alles op een bord en besprenkel met limoen voeg wat koriander toe!

alt


Dit recept is van Chef met Lef


Wil je mij als online diëtist?

Stuur een mail naar jonathan.klaassen@hotmail.com of stuur mij een sms of whatsapp bericht (06-14951429). Vertel me dan even waarom jij wilt starten en ik vertel je natuurlijk hoe het programma eruit ziet en wat de kosten zijn.