Thaise Kabeljauwburger!

Ingrediënten (voor 2 personen)

2 kabeljauwfilets
2 broodjes
4 stengels verse koriander
2 eieren
1 stengel bosui
rasp van 1 citroen
scheutje sojasaus
1 eetlepel Hoer op de Grill
Teentje knoflook
Peper & zout
Sesamzaad (geroosterd is het lekkerste)
Taugé (een bakje)
Mangoblokjes uit de diepvries
Paneermeel

Voedingswaarden (per persoon)

453 Kcal
45 gram koolhydraten
45 gram eiwitten
9 gram vetten
7 gram vezels

Bereidingswijze

1.Ontdooi de mangoblokjes
2. Pers de knoflook en doe samen met de kabeljauwfilet, ei (1stuk), bosui, scheutje sojasaus, citroenrasp, koriander, de Hoer op de Grill en blend dit tot een geheel
3.Draai er vervolgens twee burgers van
4. Split het ei en haal de burgers door het eiwit en daarna door het paneermeel
5. Bak in een pan totdat aan beide kanten gekleurd
6. Kook ondertussen water en doop de taugé even in het gekookte water, zodat het iets zachter wordt
7. Snijd de broodjes open en leg hier de burger op
8. Leg nu de taugé erop en daarna de mango en sesam
9. Helemaal harstikke klaar!

Of bekijk ons filmpje!


Dit gerecht heb ik gemaakt met Spicegirl Kim Overgaag van Greengypsy !