Type gerecht
Ontbijt
Boodschappenlijst
1⁄2 eetlepel boter of olijfolie
100 gram roerbakgroenten (voor man en vrouw)
Eieren (3 eieren voor man en 2 eieren voor vrouw)
1 snee brood (voor man en vrouw)
Takjes bieslook
Takjes peterselie
Optioneel: dun laagje sriracha of mosterd
Voedingswaarde
285 Kcal
15 gram koolhydraten
19,5 gram eiwitten
15,1 gram vetten
5,6 gram vezels
Voedingswaarde man
346 Kcal
17,5 gram koolhydraten
24,2 gram eiwitten
18,8 gram vetten
4,9 gram vezels
Focus
Niet meer dan 1⁄2 eetlepel boter of olijfolie
Bereidingswijze
1.Snijd de groenten fijn en verhit daarna een koekenpan
2. Verhit de boter of olijfolie en bak de groenten
3. Klop in een kom de eieren los en voeg het mengsel bij de groenten
4. Leg ondertussen het broodje klaar of rooster dit
5. Leg de omelet op het brood en leg er wat bieslook en peterselie op
6. Eventueel een dun laagje sriracha of mosterd