Ingrediënten (voor 4 personen)
400 gram runderballetjes
6 paprika’s
1ui gesnipperd
1 klein chilipepepertje
1 halve theelepel karwijzaad
1 teentje knoflook
3 blaadjes tijm
1 groentebouillonblok
300ml kokend water
Voedingswaarde per portie
252kcal
12gram koolhydraten
22gram eiwit
11,5gram vetten
7gram vezels
Bereidingswijze
- Maak de paprika schoon en snijd in stukken
- Maak van het bouillonblokje en kokend water bouillon
- Snijd de ui, chilipepertje en knoflook
- Verhit olie in een pan en bak de ui, knoflook, peper en paprika even kort
- Verhit olie in de pan en bak de runderballetjes tot ze gaar zijn en haal van vuur
- Voeg de ui, knoflook, peper en paprika in de pan met bouillon en laat ongeveer 15 minuten zachtjes koken
- Pureer de soep en voeg daarna de balletjes toe
- Helemaal hartstikke klaar!