Ingrediënten voor de marinade (voor 2 personen)

1 teentje knoflook (geraspt)
½ theelepel gember (geraspt)
1 theelepel sojasaus
1 theelepel vissaus
1 theelepel sesamolie
1 theelepel kokosroom
¼ rode peper
Sesamzaadjes
Koriander
Bosui
¼ citroensap

Ingrediënten Fish-sticks (voor 2 personen)

150 gram garnalen
200 gram kabeljauwfilet
40 gram panko
20 gram bloem
½ rauw ei

Ingrediënten rijst of noedels (voor 2 personen)

75 gram rijst of noedels
50 gram wortelreepjes
Sesamzaadjes
Koriander
Hoisin saus
Rode peper
½ Komkommer
1 Citroen

Voedingswaarden (per persoon)

803 Kcal
70 gram koolhydraten
73 gram eiwitten
23 gram vetten
23 gram vezels

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten van de marinade goed door elkaar tot een geheel
  2. Snijd de garnalen en de kabeljauwfilet en draai dit in een keukenmachine
  3. Pak een kom en mix de vis met de overige ingrediënten door elkaar
  4. Om het beslag wat op te stijfen en harder te maken kan je het even in de vriezer of koelkast stoppen. Na een 30 tot 60 minuten kan je het dan eruit halen
  5. Maak er dan fishsticks van en voeg wat bloem, panko en ei toe en bak ze in een pan
  6. Kook noedels of rijst
  7. Ga je voor rijst? Snijd dan koriander & rode peper fijn, dit kan later door de rijst met wat sesamzaadjes
  8. Voor de noedels is het lekker om ½ eetlepel hoisin saus toe te voegen
  9. Nog wat frisheid? Voeg wat slierten komkommer, taugé, citroen en wortel erbij
  10. Wat is chef met lef toch een baas!
    alt
    alt

Dit recept is van Chef met Lef