Haverpasta met bloemkoolsaus en gegrilde groenten
Gooiden mijn ouders vroeger een kaassaus over de bloemkool, de dames van EatLiveTravel gooien bloemkoolsaus over de pasta. Zo vermaakt iedereen zich in de keuken. Voor nu zeg ik, pak die bloemkool en ga los! Een heerlijk receptje staat voor…
Griekse tomatenrijst met tzatziki en salade
Langzamerhand laten we de barre winter achter ons en dat geeft weer inspiratie voor frisse gerechten. Toen ik dit gerecht van The Lemon Kitchen tegen kwam liep het water me uit de mond. Fris, gezond en net weer een tikkeltje anders.
Boodschappenlijst…
Tomatensoep met komijn en knoflookgarnalen
Als ik het woord " komijn" hoor denk ik toch snel aan komijnekaas. Maar ik dit gerecht komt er geen kaas aan te pas. Francesca gebruikt dit interessante kruid om de welbekende tomatensoep op te kalefateren. Wat is dit een goede uitvinding! Zet…
Havermoutpap met gebakken paddenstoelen, geroosterde wortel en een spiegelei
Mensen zoals Renate, maken mijn werk de moeite waard! Het was een eer om haar te begeleiden in haar proces! En wat een eer om nu een recept van haar blog met jullie te delen. Dit keer een heerlijk ontbijt. Want een goede start van de dag, is…
Indiaas naanbrood met vis en eiersalade
Niet lang in de keuken staan, maar wel lekker en voedzaam eten? Indiaas naanbrood met vis zet je in een handomdraai op tafel! Dit lekkere recept van Green Gypsy is weer eens wat anders dan de de dagelijkse aardappelen of rijst. Het is een…
Erwtensoep zonder vlees
Erwtensoep in een smakelijk jasje! Brenda weet hier een lekkere soep boordevol groenten voor jullie neer te zetten! Daar wordt de online diëtist gelukkig van. Ideaal voor tijdens het koude weer! Slurpze!
Boodschappenlijst ( 4 personen)
1…
Bronnenlijst 'Voedsel Voor Je Geest'
1. Whitney E, Rolfes, SR. Understanding Nutrition. Twaalfde druk. Wadsworth: Cengage Learning; 2008. Hoofdstuk 6
2. De jong, F.M. Ons voedsel. Over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons doet. s’- Graveland; Fontaine Uitgevers…
Curry bloemkool met gedroogde abrikozen
Het leven is al gecompliceerd genoeg. Vandaar dat het tijd is voor een lekker en simpel gerecht. Green Gypsy stelt mij nooit teleur. Wederom een recept om je vingers bij af te likken, en het is in een handomdraai gepiept! Wat wil de mens nog…
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang onderbouwde artikelen, video’s, recepten en tips waar je gelijk iets aan hebt.
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag en zondag Gesloten
Volg Jonathan Klaassen
Contact
tel: (06) 14 95 14 29
whatsapp: (06) 14 95 14 29
info@jonathanklaassen.nl