Waarom je koolhydraten wél moet eten
Koolhydraten staan nog altijd negatief in het nieuws. Je wordt er dik, ziek, zwak en misselijk van. Althans, dat is wat er wordt gezegd. Ik ben het daar niet mee eens en ik geef je bij deze 5 redenen waarom we koolhydraten wél moeten eten.
1.Ze…
Oerbrood met gesmolten oude kaas, gebakken ei, avocado & bacon
Ingrediënten (voor 1 persoon)
1 snee oerbrood
¾ plak old Amsterdam
1 ei
¼ avocado
2 plakjes bak-bacon
1 theelepel sriracha mayonaise
Peper en zout
Voedingswaarden (per persoon)
510 Kcal
26 gram koolhydraten
45 gram eiwitten
38…
Waarom is afvallen zo moeilijk?
Om af te vallen moet je meer calorieën verbruiken dan je binnenkrijgt. Of simpel gezegd gewoon minder eten dan je normaliter gewend bent. De wetten van de natuur zijn wat dat betreft heel simpel. De praktijk wijst echter uit dat ondanks deze…
3 tips voor het weekend
Doordeweekse dagen bevatten over het algemeen meer regelmaat en structuur dan weekenddagen. Eten op gezette tijden en maaltijden die gelijk zijn. In het weekend heb je meestal minder afspraken en kan je wellicht uitslapen. Je hebt vrijheid om…
Zijn gluten slecht?
Om gezond en onbezonnen te leven moet je op z’n minst gluten gaan vermijden. Gluten zijn slecht, gluten zijn gevaarlijk, gluten maken ons lichaam het leven zuur. Dit is even een opsomming van de meningen die rondgaan over gluten. Natuurlijk…
Wil je mij als coach?
Naast mijn werk als schrijver, blogger en presentator ben ik in de kern diëtist en voedingscoach. Ik begeleid mensen op verschillende terreinen. Afvallen, aankomen, fitter worden of specifieke gevallen. Na jarenlang ervaring heb ik nu een eigen…
Iedereen heeft een voedselovergevoeligheid
Iedereen heeft een voedselovergevoeligheid. Of althans, dat is de heersende tendens. Een kleine golf van voedselallergieën en intoleranties heeft ons land overspoeld en angst is nu de strekking. Als je geen lactose-intolerantie hebt heb je…
Dit is een goed fundament!
Iedereen vraagt zich natuurlijk af hoe je 'gezond' moet eten. Natuurlijk is dit voor iedereen verschillend, maar desalniettemin zijn er algemene richtlijnen die je goed als basis kunt goed gebruiken. Dit zijn de richtlijnen die zijn opgesteld…
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang onderbouwde artikelen, video’s, recepten en tips waar je gelijk iets aan hebt.
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag en zondag Gesloten
Volg Jonathan Klaassen
Contact
tel: (06) 14 95 14 29
whatsapp: (06) 14 95 14 29
info@jonathanklaassen.nl