Gerookte zalmsalade met witte bonen en munt
Munt is een eetbare kruidensoort. De meeste mensen gebruiken dit verfrissende kruid in de thee. Maar de dames van EatLiveTravel fleuren de salade ermee op! Zo kan het dus ook. Een lekkere salade die een goede aanvulling is op je dagelijkse eetpatroon!
Boodschappenlijst…
Tomatensoep met basilicum
Het begint kouder te worden en de bladeren vallen van de bomen. Wat is nou lekkerder dan een warme kom soep na een koude en regenachtige herfstdag? Met deze eenvoudige, maar heerlijke tomatensoep van Francesca Kookt kom je de donkere dagen…
Vegan blueberry pancakes
Pannenkoeken eten, kan dat wel als ik wil afvallen? En of dat kan, met deze vegan blueberry pannenkoekjes van Lisa Dorsman helemaal! Overigens ook in een vloek en een zucht gemaakt, je hebt maar 4 ingrediënten nodig. Weg met die 'saaie' boterham…
Ontbijtsmoothie met havermout en bramen
Ach, waarom ook niet? Met deze ontbijtsmoothie halen we de zomer nog eventjes in huis. Overigens mag je deze jongen gewoon het hele jaar nemen hoor, de voedingsstoffen en de smaak liegen er namelijk niet om. Een geweldig recept van Eat Live…
Alles wat je moet weten over eiwitten
Eiwitten, te pas en te onpas krijgen we hier informatie over. En niet geheel onterecht hoor, eiwiten zijn onmisbaar voor allerlei functies in ons lichaam. Daarom een nieuwe blog van de online diëtist over eiwitten. Lees je mee?
Wat zijn eiwitten…
Bonensalade met bleekselderij, citrus en peterselie
De bonensalade, op tal van manieren te variëren. Dit is een heerlijke, frisse variant met drie verschillende bonen van Francesca Kookt. Rijk aan vezels, eiwitten en smaak. De salade kan gebruikt worden als vullende lunch of voor het avondeten.
Boodschappenlijst…
Vezelrijk bananenbrood
Een heerlijk, vullend en simpel recept van Lisa Dorsman. Dit is een recept met een net iets andere twist aan het welbekende bananenbrood door de cannellini bonen. Deze heerlijke bananenbrood plakken geven een vullend gevoel door de vezels. Goed…
De 5 meest gestelde vragen over suiker
Er bestaan veel vragen over suiker, het is een onderwerp dat leeft. Is suiker nou écht zo slecht? Waar zit het in? Hoe krijg ik minder binnen? Om hier opheldering in te geven heb ik de meest gestelde vragen rondom suiker geselecteerd en onderzocht.…
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang onderbouwde artikelen, video’s, recepten en tips waar je gelijk iets aan hebt.
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag en zondag Gesloten
Volg Jonathan Klaassen
Contact
tel: (06) 14 95 14 29
whatsapp: (06) 14 95 14 29
info@jonathanklaassen.nl