Broccolisoep met avocado en cashewnoten
Een gevarieerd eetpatroon is wat ik als online diëtist altijd aanmoedig. Soms is het lastig om inspiratie te vinden om gevarieerd te eten. Francesca helpt je met dit recept uit de brand! Een originele soep boordevol smaak én gezonde vetten.…
Quinoa met groene asperges
Met het seizoen mee eten is waar de online diëtist van houd! Door te kiezen voor groenten die in het seizoen zijn kies je voor gezond én duurzaam. De asperge is echte voorjaarsgroente. De dames van EatLiveTravel zijn er weer in geslaagd om…
Salade met vijgen en gorgonzola
Het voorjaar is in zicht en de zon laat zich steeds vaker zien. Tijd dus voor frisse en lekkere recepten zoals deze kleurrijke salade van The Lemon Kitchen. Boordevol groente en fruit, wat wil je nog meer? Een goede start van de lente!
Boodschappenlijst…
Pittige kipsalade met mais en rozijnen
Als er iets is wat mij nooit teleurstelt dan zijn het wel rijkelijk gevulde salades! Een eenvoudige manier om veel voedingsstoffen tot je te nemen. Nigel van der Horst weet gelukkig van wanten en heeft weer een lekker recept voor jullie. Makkelijk…
Haverpasta met bloemkoolsaus en gegrilde groenten
Gooiden mijn ouders vroeger een kaassaus over de bloemkool, de dames van EatLiveTravel gooien bloemkoolsaus over de pasta. Zo vermaakt iedereen zich in de keuken. Voor nu zeg ik, pak die bloemkool en ga los! Een heerlijk receptje staat voor…
Griekse tomatenrijst met tzatziki en salade
Langzamerhand laten we de barre winter achter ons en dat geeft weer inspiratie voor frisse gerechten. Toen ik dit gerecht van The Lemon Kitchen tegen kwam liep het water me uit de mond. Fris, gezond en net weer een tikkeltje anders.
Boodschappenlijst…
Tomatensoep met komijn en knoflookgarnalen
Als ik het woord " komijn" hoor denk ik toch snel aan komijnekaas. Maar ik dit gerecht komt er geen kaas aan te pas. Francesca gebruikt dit interessante kruid om de welbekende tomatensoep op te kalefateren. Wat is dit een goede uitvinding! Zet…
Havermoutpap met gebakken paddenstoelen, geroosterde wortel en een spiegelei
Mensen zoals Renate, maken mijn werk de moeite waard! Het was een eer om haar te begeleiden in haar proces! En wat een eer om nu een recept van haar blog met jullie te delen. Dit keer een heerlijk ontbijt. Want een goede start van de dag, is…
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en ontvang onderbouwde artikelen, video’s, recepten en tips waar je gelijk iets aan hebt.
Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 09:00 – 18:00
Zaterdag en zondag Gesloten
Volg Jonathan Klaassen
Contact
tel: (06) 14 95 14 29
whatsapp: (06) 14 95 14 29
info@jonathanklaassen.nl