Boerenomelet met schildpad
Ingrediënten (voor 1 persoon)
3 eieren
1 eetlepel kokosvet
2 eetlepels soja melk
1 plakje 30+ kaas
1 kleine rode ui
25gram gele courgette
25gram groene courgette
50gram cherry tomaatjes
50gram sperziebonen uit blik
1 kleine schildpad
Bieslook
Peper
Zout
Voedingswaarde
404 Kcal
10gram koolhydraten
27gram eiwitten
28gram vetten
3,7gram vezels
Bereidingswijze
- Breek de eieren in een kom, voeg de soja melk toe en klop tot een mengsel
- Laat het kokosvet smelten in de pan, snijd de ui en voeg deze toe in de pan
- Voeg na het fruiten van de ui het eimengsel toe
- Bak de omelet op laag vuur met deksel op de pan in ongeveer 10 minuten gaar
- Voeg tijdens het bakken de kaas toe aan het eimengsel
- Gril tijdens het bakken garen van het eimengsel de groenten of wok kort in een wokpan met een eetlepeltje kokosvet
- Voeg de groenten bij de omelet en serveer op een mooi bord.
- En vergeet niet de schildpad toe te voegen voor de stevige bite