Ingrediënten (voor 1 persoon)
1 grote zoete aardappel
125gram kipfilet
BBQ Saus (Remia Smokey BBQ)
Paprika Kruiden
1 teentje knoflook
Peper en Zout
Salade
Veldsla
Cherry Tomaatjes
Rode Ui
Worteltjes
Zoete Paprika
Bosui
Voedingswaarde
463Kcal
73gram koolhydraten
36gram eiwitten
3gram vetten
18 gram vezels
Bereidingswijze
- Snijd de kip in stukjes
- Marineer de kip in de BBQ Saus met de knoflook, peper en zout
- Verwarm de oven voor op 180graden
- Gebruik een vork om rondom de aardappel gaatjes te prikken en leg in ovenschaal
- Doe wat olijfolie over de aardappel met paprika kruiden en peper en zout
- Verwarm de aardappel ongeveer 20-25 minuten in de oven (als je met een saté stokje helemaal door de aardappel kan prikken is hij gaar)
- Maak ondertussen de salade. Veldsla in een schaal, snijd de groenten fijn en voeg toe
- Bak de kip gaar
- Als de aardappel klaar is snijd hem mooi door de midden zodat de kip erin kan
- Voeg de BBQ Saus erbij met de bosuitjes
Dit recept is van Chef met Lef